Lichte bieren


Waterkasteel is smaakvol, verfrissend licht bier van 2,5%.
Dit bier krijgt zijn de karakteristieke bitterheid en frisheid door gebruik van sopropo.

Madeleine is een tarwebier (witbier) volgens Belgisch gebruik.
Met een alcohol percentage van 5% en de toevoeging van sinaasappelschillen en diverse kruiden is het een heel fris bier geworden. Een bier dat fruitig en niet bitter smaakt. Een aanrader voor op het terras of een middagje in de tuin.

Blond is een licht bier met maar 5,5% alcohol. Iets donkerder van kleur dan een pils, maar door het gebruik van een bovengist veel rijker van smaak.
Door Duitse hoppen te gebruiken is hij redelijk bitter, maar toch zacht in de afdronk. Een prima bier voor op het terras of bij een barbecue. 

Weerwater is een blond bier met vooral in de nasmaak een licht zacht bittertje. Hoofdsmaken zijn bloemig en fruitig. Een makkelijk doordrinkbaar bier. 

Seizoensbieren


Oostvaarders is een biertje voor de liefhebber van bitter.
In eerste instantie iets zoetig maar in de afdronk komt de zachte maar duidelijk aanwezige hopbitterheid naar voren. Lekker, maar niet zo extreem als bij een IPA.

Tripel is een blond bier met 8,5% alcohol en heeft een moutige zoetigheid en laat de bitterheid van de hop toch door komen.
Ook dit bier is zacht van smaak en laat zich soms te snel drinken voor de hoeveelheid alcohol die het heeft. Een bier om rustig van te genieten voor liefhebbers van zware bieren.

Oeps is een bier dat ontstaan is uit een foutje, vandaar de naam.
De kleur is mooi amber en de smaak is zoetig, kruidig en alcohol verwarmend, wat niet zo vreemd is met 9,5%. Een zware jongen die ook weer te makkelijk wegdrinkt en daardoor zijn naam meer dan waarmaakt. Als je liefhebber van zeer zware bieren bent, is dit een bier dat geproefd moet worden.

Winter is een zwaar bier en een ware smaakexplosie. Alcohol verwarmend, moutzoetig en kruidig.
Een biertje waar je warm van wordt. Ook dit bier is heel zacht en drinkt makkelijk weg wat men moet bezuren als men te snel drinkt.

Verkooppunten