Bedrijfsuitje, familiefeest, bij ons is het mogelijk

Door onze unieke locatie is ons sfeervolle proeflokaal een geweldige plek om een bedrijfsuitje, presentatie of familiefeest te houden.  De rust en natuur op het landgoed en de talloze speelmogelijkheden voor kinderen maken het voor iedereen aantrekkelijk hier een feestje te vieren. Frisdrank, wijn en bier worden altijd door ons geleverd.
In samenwerking met het naast ons gelegen restaurant Dubbel-Op kunnen hapjes, lunch of diner geregeld worden. Door het overdekte plein blijf je altijd droog als je buiten wilt zitten.
Ons proeflokaal is geschikt voor groepen tot 60 personen.

Vergaderen of presentatie geven? Ook dat kan

Ons Proeflokaal is ook uitermate geschikt als vergader en/of presentatieruimte.
Op het 55 inch grote plasmascherm kunnen powerpoint presentaties worden gepresenteerd.
Door het naastgelegen restaurant Dubbel-Op kunnen hapjes of een lunch worden geserveerd. De ruimte is dan geschikt voor groepen tot 50 mensen.

Brouwerijbezoek met Barbecue

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen vanaf 15 personen. Onze brouwerij is gelegen aan een overdekt binnenplein zodat regen geen invloed heeft op de barbecue.
Met dieetwensen kan rekening worden gehouden.

Brouwerijbezoek en meer…

In samenwerking met de andere ondernemers van het stadslandgoed kunnen maatwerk combinaties worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest met eerst klimmen bij Fun Forest, een bezoek bij Almere Jungle met eventueel een rondleiding of een tour met de beverbus van Staatsbosbeheer. Als afsluiting van de dag kunt er gekozen worden voor één van onze arrangementen.

Informeer naar de mogelijkheden.