6 t/m 8 september 2019
Almere Haven Festival
21 september 2019
Oogstfeest op Stadslandgoed de Kemphaan
10 november 2019 Flevobierfestival

Het Almere Haven Festival bestaat uit het proeven van heerlijke gerechten, biertjes en wijnen en genieten van verschillende concerten en klassieke muziek. Ook wij zullen weer aanwezig zijn met een stand waar je van ons bier kunt genieten. Voor meer informatie kijk op de website van het Havenfestival

Nu het graan binnen is, de schuren uitpuilen van het stro, de erwten gedorst zijn en de uien gerooid, is het op de Stadsboerderij weer tijd voor het jaarlijkse  Oogstfeest. Op zaterdag 21 september, van 9.30 tot 15 uur.
Het seizoen was wisselvallig met veel zon weinig regen, en dan toch opeens weer heel veel. We zijn daarom extra blij met de oogsten van dit jaar. Dat vieren we graag samen!

Op het Oogstfeest gaat het om Almeres mooie producten en hun trotse makers. En natuurlijk om alle mensen die daar nieuwsgierig naar zijn. Samen met de Boerenmarkt, met Almeerse Weelde en vele anderen, belooft het een feest te worden voor de zintuigen. Weleens kornoeljejam geproefd? Honing van Almeerse bijen? Vlierbloesemijs? Hamburgers van blije koeien? Weerwaterbier? Spelttwisters? Weleens je eigen graan gedorst? En daar een pannenkoek van gegeten? Geleerd hoe je groene thee maakt? De kruidencirkel bezocht? Er zijn in totaal ruim 50 verschillende activiteiten! Van al deze Almeerse rijkdom kun je genieten op het Oogstfeest.

Het jaarlijkse FlevoBierFestival van PINT. Flevoland proeft en geniet van heerlijk speciaalbier in Poppodium de Meester in Almere!
Kijk voor meer informatie op de site van het Flevobierfestival